Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Jun. 2019

Mednarodna konferenca v Indiji

Od 15. do 20. oktobra bo v New Delhiji potekala mednarodna konferenca Potovanje za mir in mednarodno razumevanje.

Ste stari med 18 in 28 let in vam tema miru ni tuja? Potem je to obvestilo prav primerno za vas. Razprava bo tekla o naslednjih temah: krčenju gozdov, opogumljanju žensk, podnebnih spremembah, sodelovanju z mladimi, pomembnosti mladinskih izmenjav in trajnostni prihodnosti. O vsaki temi bo najprej potekalo uvodno predavanje, na katerem boste mladi dobili vpogled v tematiko. Nato si boste skupaj zastavili cilje in naredili načrt, kako bi prispevali k boljšemu svetu. Indijska mladinska popotniška organizacija bo mladim zagotovila prenočišča in prehrano.

V kolikor bi želeli s svojimi prizadevanji in navzočnostjo prispevati h kulturi miru in z vrstniki iz vsega sveta, svojo željo po udeležbi do 28.6.2019 sporočite na anja.zepic@youth-hostel.si

Več na povezavi.

Vir in foto: popotniško združenje Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68170

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino