Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Jun. 2019

Vabilo na posvet - Zavod Voluntariat

Zavod Voluntariat vabi na strokovni posvet o integraciji migrantov preko programov mednarodnega prostovoljstva v sklopu Erasmus+ KA3 projekta IC4LoP "Mednarodni državljani za lokalne perspektive", ki bo v torek, 18. junija, v Turjaški palači na Gosposki ulici 15 v Ljubljani (Mestni muzej Ljubljana) od 09:00 do 13:00 ure.

Na srečanju bodo predstavili novo mobilno aplikacijo za povezovanje organizacij, ki delujejo na področju migracij in mednarodnega prostovoljstva, med sabo in s prostovoljci.

Predstavili bodo koristi in načine vpletenosti v projekt, prevetrili priročnik za trenerje o snovanju in izvajanju akcijskih projektov in izmenjali dobre prakse s terena.

Po dejavnostih bo pogostitev in druženje. Povabite lahko še kolege in kolegice, ki jih ta tema zanima!

Izpolnite obrazec na tej POVEZAVI, vprašanja lahko naslovite na maja@zavod-voluntariat.si.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

61977

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino