Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Nov. 2020

Vabilo na spletno srečanje “Mladigitalni (pre)skok na splet”

Movit v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa organizira že tretje letošnje spletno srečanje mladinskega sektorja z naslovom “Mladigitalni (pre)skok na splet”, ki bo potekalo v četrtek, 3. decembra 2020. 

Na posvetu se boste seznanili s posledicami epidemije na mladinsko delo v Evropi in jih primerjali s svojimi izkušnjami, se pogovorili o izzivih, s katerimi ste se in se še srečujete in spoznali nekaj dobrih praks.

Prijave so obvezneSprejemajo jih do 20. 11. 2020 tukaj.

Ob tem napovedujejo še četrto digitalno srečanje, ki bo potekalo v torek, 15. 12. 2020, prav tako ob 9. uri, v obliki spletnega usposabljanja, namenjeno pa bo krepitvi kompetenc mladinskih delavcev za izvajanje spletnih dogodkov z organizacijskega, psihološkega in komunikacijskega vidika. 

Vir: Mreža MaMa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46973

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino