Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Oct. 2021

Vabilo: Usposabljanje Be a Hero

Mreža MaMa se je kot partnerska organizacija vključila v mednarodni projekt strateškega partnerstva Be a hero Zavoda VOZIM, ki je sofinanciran s strani programa Erasmus+: Mladi v akciji. Skupaj s partnerji iz Portugalske (Prevenção Rodoviária Portuguesa in Associação Educativa Nacional de Inclusão e Inovação nas Escolas – AENIE) in Belgije (Responsible Young Drivers Vlaanderen in TOP-25 EUROPE) bodo skozi različne projektne aktivnosti aktivirali mladinske delavce ter jim ponudili znanja in orodja za izvajanje aktivnosti za mlade s področja prometne varnosti v njihovem lokalnem okolju.

Namen projekta Be a Hero je opolnomočenje mladinskega sektorja in krepitev kakovostnega dela mladinskih delavcev z nadgradnjo kompetenc ter ustvarjanje strokovnega znanja s področja prometne varnosti.

Mladinski delavci bodo pridobili znanja s področja prometne varnosti, škodljive rabe alkohola, iniciative Heroji furajo v pižamah, predvsem pa kako lahko mladinsko delo pripomore k preventivi s področja prometne varnosti in prispeva k preprečevanju posledic rabe alkohola. Na treningu bomo okrepili in poglobili znanja s področja mladinskega  dela in metod dela z mladimi. To znanje bodo udeleženci uporabili v njihovih organizacijah in razširili v delo z mladimi v lokalnem okolju.

Usposabljanje bo potekalo med 17. in 19. novembrom 2021 v Mladinskem centru Brežice, Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na urban.krevl@mreza-mama.si oziroma na telefonski številki 041 223 873.

Celoten program si lahko ogledate tukaj.

Na usposabljanje se lahko prijavite tukaj, najkasneje do petka, 5. novembra 2021.

Vir: Mreža MaMa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11861

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino