Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Jan. 2019

Vabljeni na predstavitev mnenj o pomenu znanosti, raziskav in inovacij

Vse, ki ste vpeti v znanstveno ali raziskovalno dejavnost in vas zanimajo mnenja strokovnjakov in širše javnosti s tega področja, se lahko v petek, 11. 1. 2019, ob 11. uri v veliki dvorani Državnega zbora, Ljubljana, Šubičeva 4, udeležite javne predstavitve mnenj O pomenu znanosti, raziskav in inovacij za družbeni in gospodarski razvoj Slovenije.

Dogodek organizira Odbor za izobraževanje, znanost, šport in mladino Državnega zbora Republike Slovenije.

Namen javne predstavitve mnenj je pridobiti mnenja in stališča strokovne in širše javnosti glede navedenih področij, kot podlago za pripravo Predloga zakona o znanstveno raziskovalni dejavnosti.

Več tukaj. 

 Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25947

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino