Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Jun. 2020

Varstvo otrok med poletnimi počitnicami

V MKC Hiša mladih Ajdovščina bodo tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami nudili varstvo za otroke, od 1. do 4. razreda osnovne šole, pod vodstvom mladinskih delavcev.

Varstvo prirejajo skupaj z Medobčinskim društvom prijateljev mladine Ajdovščina. Dolgčas bodo preganjali s kreativnimi delavnicami, animacijami, igrami in ostalo poučno zabavo za otroke. Zaradi nastale situacije bodo sledili priporočilom NIJZ-ja po epidemiji.  Pri izvajanju navedenih aktivnosti bo v prvi vrsti poskrbljeno za varnost in zdravje vseh navzočih – tako, da bo veliko aktivnosti potekalo na prostem, notranje aktivnosti pa bodo izvajali v večjih prostorih, kjer bosta med udeleženci lahko zagotovljena zadostna razdalja in zračenje.

 Varstvo bo potekalo vsak delavnik med počitnicami, z možnostjo toplega obroka za otroke. 

 Več informacij in prijavo kliknite tukaj. Število mest je omejeno.

Vir in foto: Mladinski center Hiša mladih Ajdovščina

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35891

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino