Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Oct. 2018

Več znanja za boljše mladinske politike

Platforma Youth Wiki je enciklopedija o mladinskih politikah v različnih evropskih državah, ki jo lahko prelistaš kar na spletu. V evropski enciklopediji najdeš vse ažurne informacije o nacionalnih mladinskih strukturah, politikah in ukrepih, ki podpirajo mlade.

Namen orodja je podpreti mlade, akterje iz mladinskega sektorja, odločevalce in oblikovalce politik na lokalni in nacionalni ravni, ki sooblikujejo mladinske politike, z aktualnimi informacijami o različnih področjih, ki vplivajo na življenja mladih.

Predstavitev spletne platforme Youth Wiki bo potekala v torek, 9. oktobra ob 9.30 uri v kavarni Mestnega muzeja Ljubljana (Gosposka 15, Ljubljana). Vabljeni!

PROGRAM

9.30 – 10.00 Prihod udeležencev

10.00 – 10.15 Uvodni pozdrav Roka Primožiča, direktorja Urada RS za mladino

10.15 – 11.00 Predstavitev Youth Wiki

11.00 Neformalno druženje

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

20666

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino