Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Mar. 2019

Vino in poezija

Mladinski center Dravinjske doline (MCDD) je v sodelovanju s Klubom študentov Dravinjske doline (KŠDD) in Vinofeel organiziral Vinske vibracije.

Vinske vibracije so tako obeležile letošnji kulturni praznik ter otvorile začetek celomesečnega dogajanja v sklopu prireditve KŠDD ''Kulturni 2019''. Tokrat so nam predstavili svoja vina in nas podučili o kulturi pitja Hiša vin Emino, Vina Založnik, Vino Andrejc in Meum Wine.

K dobremu vzdušju, je poleg dobrih vin, pripomogla tudi predstavitev pesniške zbirke KŠDD z naslovom »Ka je tk težko bit #kulturn?« in razstava dveh mladih lokalnih umetnikov Maje Albreht in Domna Hitreca. Za glasbeno kuliso sta poskrbela mlada glasbenika Zala Kralj in Gašper Šantl.

Več fotografij z dogodka si lahko ogledate tukaj.

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83269

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino