Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Nov. 2019

Vključi se v ŠILO - Šolsko impro ligo

Te zanima, kako bi se znašel na odru brez scenarija, kostumov in scenografije? Na tak način se v ŠILI – Šolski impro ligi predstav lotevajo že 22 let! Gledališke prizore si izmišljajo sproti, rekvizite uprizarjajo s pantomimo ali pa jih kar igrajo, vsi igralci pa so obenem tudi režiserji dogajanja na odru. Kako vse to izgleda lahko izveš na predstavah ŠILE, ki se odvijajo skoraj vsak petek v dvorani Dijaškega doma Tabor ali pa se kar priključiš v skupino na svoji šoli ali organizaciji v bližini.

Delavnice ŠILE potekajo na različnih šolah in drugih organizacijah v Ljubljani, Kranju, Kamniku, Celju, Mariboru in v Novi Gorici.

Več informacij lahko najdeš na www.sila-impro.si.

Vir: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO
Foto: Miha Maver, arhiv ŠILA

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16743

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino