Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Oct. 2018

Vključi se v ŠILO

Si predstavljaš, da si igralec/ka in prideš v gledališče, tik preden moraš na oder, pa ugotoviš, da si pozabil/a svoj kostum? Scenograf je pozabil postaviti ozadje, rekviziti so se izgubili neznano kje, režiserja pa nikoli sploh ni bilo.

Nič hudega, v ŠILI – Šolski impro ligi se predstav na tak način lotevajo že 21 let! Gledališke prizore si izmišljajo sproti, rekvizite uprizarjajo s pantomimo ali pa jih kar igrajo, vsi igralci pa so obenem tudi režiserji dogajanja na odru.

Delavnice ŠILE potekajo na različnih šolah in drugih organizacijah v Ljubljani, Kranju, Kamniku, Škofji Loki, Celju, Mariboru in v Novi Gorici. Vabimo te, da se vključiš v skupino na svoji šoli ali v organizaciji v bližini.

Več

Vir: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

70119

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino