Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Sep. 2021

Volitve za predstavnika mladinskih centrov v Svet Vlade RS za mladino

V sredo, 22.9.2021, je na Zoom aplikaciji zasedala volilna komisija, ki so jo sestavljali predstavnice in predstavniki  Pohorskega bataljona in Mladinske mreže MaMa.

Pregledali so vse prejete glasovnice volitev za Svet Vlade RS za mladino in ugotovili veljavnost upravičenosti do glasovanja, izraženo voljo ZA in PROTI ter pregledali pravočasno dospele glasovnice po e-pošti.

Prispelo je 27 glasovnic, od tega 25 veljavnih.

Komisija je ugotovila, da je kandidat URBAN KREVL s 15 glasovi ZA in 10 glasovi PROTI izvoljen v Svet Vlade RS za mladino kot predstavnik mladinskih centrov.

Prav tako so skozi pogovor ob pregledu upravičenih mladinskih centrov do glasovanja ugotovili, da bi bilo s strani Urada RS za mladino smotrno seznam mladinskih centrov s statusom v javnem interesu v mladinskem sektorju pregledati in osvežiti.

Vir: Mreža MaMa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

52403

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino