Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Sep. 2021

Volitve za predstavnika mladinskih centrov v Svetu vlade RS za mladino

V četrtek, 16. 9. 2021, se je sestala štiričlanska komisija predstavnikov Ustanove pohorski Bataljon in Mreže MaMa ter pregledala prispele kandidature za volitve predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino.

Volilna komisija je odprla in preverila ustreznost vseh prispelih kandidatur (ene), hkrati pa mladinskim centrom odposlala tudi vabilo za glasovanje.

Objavljamo ime kandidata, življenjepis in motivacijsko ter podporno pismo.

1. Urban Krevl

Mladinski centri lahko glasujete za kandidata tako, da do sredem 22.9. 2021, do 15. ure, vrnete izpolnjeno glasovnico, skladno z navodili glede oddaje glasovnice. Navodila, glasovnico in ostale podrobnosti najdete v priponkah.

Volilna komisija bo evidentirala vse prejete glasovnice tako, da bo v seznam upravičencev glasovanja (mladinskih centrov) zabeležila, kateri mladinski centri bodo glasovali ter ali bo glasovnica veljavna, kot izhaja iz navodil za glasovanje (pravilno izpolnjena, pravočasno oddana). Na podlagi vseh prejetih veljavnih glasovnic bo komisija ugotovila skupno število volivcev, ki so glasovali. Nato bo preštela, koliko glasov so dobili posamezni kandidati. Za predstavnika mladinskih centrov v Svetu Vlade RS za mladino bo izbran kandidat, ki bo dobil največje število veljavnih glasov.

Več informacij lahko najdete tukaj

Vir: Mreža MaMa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77796

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino