Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Apr. 2019

Vsi smo EU: soočenje kandidatov za evropski parlament

6. maja bo v Celjskem mladinskem centru med 11. in 13. uro potekalo soočenje kandidatov političnih strank in list na prihajajočih volitvah v Evropski parlament. Dogodek organizira mladinska Mreža MaMa, odvil pa se bo v sklopu projekta Vsi smo EU.

K udeležbi na dogodku vabimo mlade, da s prisotnimi kandidati spregovorijo o zaposlovanju in aktivni udeležbi mladih. Namen dogodka je tudi medsebojno povezovanje in oblikovanje priporočil za izboljšanje položaja mladih v Evropski uniji.

Soočenje bo potekalo v sodelovanju z Inštitutom za politični menedžment in njihovo kampanjo za evropske volitve v okviru projekta Mobilizacija mladih: EU skrbi zate. V projektu Vsi smo EU kot partner in podporna organizacija sodeluje tudi Mladinski svet Slovenije.

Na dogodek se pripravite preko elektronske prijavnice, najkasneje do ponedeljka, 29. aprila 2019.

Vabilo na dogodek VSI SMO EU: Veliko soočenje kandidatov in kandidatk.

Vir: Mladinska mreža MaMa
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34940

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino