Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 May 2021

Webinar z naslovom: Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade

Inštitut za zdravje in okolje v okviru Partnerstva za okolje in zdravje organizira razgiban webinar z naslovom Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade, ki bo potekal v torek, 11. 5. 2021, od 14.30 do 16.30 preko spletne platforme Zoom.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Dogodek je namenjen predvsem mladim od 15 do 25 let, na njem pa bodo predstavljeni vidiki kakovosti zelenih površin in kakšni so pristopi načrtovanja zelenih površin in možnostih njihove uporabe. Kakšne so prepoznane potrebe mladih glede zelenih površin in vrstah uporabe ter preko interaktivne razprave z udeleženci preverili, ali te strokovno prepoznane potrebe držijo in so aktualne. Na dogodku bodo imeli udeleženci možnost predstaviti, v čem sami vidijo probleme pri uporabi zelenih površin in predstaviti svoje ideje za izboljšanje stanja.

Zaključke dogodka bomo uporabili pri nadaljnjih aktivnostih projekta Partnerstvo za okolje in zdravje 2.0 in jih predali tudi lokalnim in nacionalnim odločevalcem.

Vir: Inštitut za zdravje in okolje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89213

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino