Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Sep. 2021

Za telo, dušo in um

V ponedeljek, 30.8.2021, so v MC Brežice organizirali dogodek z naslovom Za telo, dušo in um. Skupaj z Anamaya, Čas zate, Etelistaria, RAAW LIFE in Integritas - psihoterapija in svetovanje so poskrbeli za ure joge, meditacijo, masaže in “self love” delavnice, kjer so na prvo mesto postavili sebe. Ob vsem tem ni manjkalo posladkov, s katerimi so prav tako poskrbeli za telo, dušo in um.

Idejo so oblikovali mladi prostovoljci, ki so bili udeleženci projekta MI! - mladinski inkubator. Namen dogodka je bila predvsem osebnostna rast, razvijanje in spodbujanje ljubezni do samega sebe ter pomoč ljudem, ki so v času epidemije občutili pomanjkanje socialnega stika. S tem so mlade želeli ozavestiti o duševnem zdravju, pomembnosti samozavesti, pomirjenosti in zadovoljstva, spodbudili pa so jih tudi k iskanju preventivnih aktivnosti in programov za kakovostno življenje v lokalnem okolju.

Vir: MC Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69212

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino