Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Sep. 2021

Začetek nove sezone večerov SKG

Na uvodnem odprtju večerov SKG v organizaciji Društva mladinski ceh, so prek spleta spremljali vajo benda Mesto na gori.
Vaja je bila prenašana v živo prek FB kanala Mesto na gori, vključno s pogledom v 'zakulisje' snemanja. Bend je s pesmimi SKG melodično povezoval vajo in izpolnjeval 'nagrade' gledalcev in poslušalcev. Rdeča nit srečanja je poleg slavljenja predstavljal novo izdani inštrumentalni CD, ki ga je posnel Jakob Gajšek. Naslovno grafiko je narisala Neža Lajevec, ki je na kratko opisala kako je le ta nastajala. CD lahko kupite na povezavi.

S predstavnikoma Stična benda so se ozrli  tudi v prihodnost - mlade so povabili na Stično mladih in v novo sezono večerov SKG. Z zabavno interakcijo izvedbe nalog in izpolnitvijo glasbenih želja so se bend in ustvarjalci večerov zahvalili vsem donatorjem za podporo in nakup novega CD-ja. Kako je bilo na sami vaji si lahko ogledaš tukaj.
Datumi večerov SKG v novi sezoni so:
14. oktober, 11. november, 9. december, 13. januar, 10. februar, 10. marec, 7. april, 12. maj.
Spremljajte jih na FB profilu Mesto na gori.
Vir: Društvo mladinski ceh

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49790

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino