Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Nov. 2019

Zagnani mladi, borbeni duh, nove ideje in načrti - sindikalna akademija uspela!

Na Sindikatu Mladi plus so skozi vikend uspešno izvedli mini sindikalno akademijo, na kateri so se zbrali mladi sindikalisti in sindikalistke, da si naberejo svežih moči, domislijo novih podvigov, določijo glavne aktivnosti za bližnjo prihodnost in se še bolj povežejo med sabo. Na Sindikatu so mnenja, da samo dobra ekipa lahko ustvarja dobre projekte.

V idiličnem okolju pod Krvavcem – daleč od ponorelega sveta – je na turistični kmetiji Pr’dovar brbotalo od pozitivne sindikalne energije zagnanih mladih, borbenega duha, dobrega vzdušja, novih idej, ambicioznih načrtov za prihodnost, pa seveda od zanimivih debat, delavnic, predavan.  Skupina približno petnajstih mladih, posrečena mešanica že izkušenih sindikalnih aktivistk ter aktivistov in novih vedoželjnih obrazov, se je za nekaj dni popolnoma potopila v globok in kompleksen svet sindikalizma. Več o tem, kaj so počeli pa je mogoče prebrati tukaj.

Vir in foto: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

37244

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino