Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 May 2020

Zakaj je mladinsko delo dobro?

Zakaj je mladinsko delo dobro? Kaj so se iz njega naučili do sedaj, kakšna je situacija danes in kaj si želimo v prihodnosti? Na ta vprašanja so odgovarjali mladi, mladinski delavci in nekdanji vključeni iz šestih evropskih držav, strnili so jih tudi na Socialni akademiji v kratkem dukumentarcu.

Dokumentarec je nastal ob zaključku projekta Why youth work is good. Produkcijo kratkega dokumentarca, ki je eden od šestih, posnetih s strani šestih partnerskih organizacij v šestih državah, je začela ekipa udeležencev na usposabljanju Ustvari dokumentarec, njihovo delo pa je nadaljevala ekipa prostovoljcev. Vabljeni k ogledu tukaj!

Kaj pravijo o mladinskem delu v Bolgariji, Grčiji, na Hrvaškem, Poljskem in v Španiji pa si lahko ogledate na tej strani.

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64698

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino