Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Apr. 2019

Zakaj je super biti prostovoljec Popotniškega združenja Slovenije?

Program HI Connect ponuja delo in življenje v tuji državi z bivanjem v enem izmed hostlov HI mreže v katero je vključenih 13 evropskih držav, ZDA, Južna Koreja, Maroko in Kanada.

Prostovoljstvo je gonilo marsikatere nevladne organizacije, pri tem pa prostovoljec počne tisto, kar bi sicer, le da na tak način ne zadovolji le svojih lastnih potreb, ampak svoje izkušnje in znanja prenaša na ostale z aktivnostmi, ki so mu/ji v enako veselje.

Prostovoljci Popotniškega združenja Slovenije, ki delujejo kot novinarji spletnega časopisa, imajo na svojih potovanjih marsikatere ugodnosti, kot so brezplačne vstopnine ali celo nočitve, kar pa poplačajo na drug način - s pripravo kakovostnega članka v spletnem časopisu.

Prostovoljka Popotniškega združenja Nastja Stropnik Naveršnik je ena takšnih, ki jo pisanje neizmerno veseli in je preko Popotniškega združenja Slovenije našla priložnost, kjer lahko deli svoje misli in izkušnje. Kaj vse lahko pridobite s prostovoljnim delom pri Popotniškem združenju Slovenije pa preberite v njenem članku. Z njeno strastjo po pisanju tudi Popotniško združenje Slovenije, predvsem njihovi mladi člani, ogromno pridobijo.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21232

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino