Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Feb. 2021

Zavod Nefiks z dogodkom Dekleta ne izdelujejo le piškotov med finalisti Meet and Code pobude

Zavod MISSS/TechSoup Slovenija v okviru pobude Meet and Code v Sloveniji leta  2020 podprl 41 dogodkov kodiranja. Sodelovalo je 15 nevladnih organizacij, brezplačno udeležbo na dogodkih kodiranja pa smo omogočili 1327 otrokom in mladim med 8 in 24 let.

V okviru pobude poteka tudi Meet and Code Award nagradni natečaj. Organizacije so s prijavljenimi dogodki lahko sodelovale v 5 kategorijah:

  • Dekleta in IT!
  • Raznolikost
  • Kodiraj za naš planet!
  • Skupnost
  • Kodiraj za Evropo!

Dogodek Dekleta ne izdelujejo le piškotov po mnenju žirije eden izmed treh finalistov v kategoriji Dekleta in IT! in se poteguje za nagrado 2000 EUR.

Vir: Zavod MISSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

99639

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino