Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 May 2021

Zavod Voluntariat je na Dan za spremembe organiziral dogodek varno mesto med časom pandemije

Skoraj vsako leto Slovenska filantropija organizira dogodek Dan za spremembeLetošnja tema Dneva za spremembe, ki se je začel 10. aprila, je bila »Premagajmo osamljenost«. Tudi letos se je Zavod Voluntariat pridružil pobudi in organiziral dogodek, tokrat z naslovom »Varno mesto med časom pandemije« (Safe space during the pandemic). 

Namen dogodka je bil prikazati povezanost različnih prostorov iz različnih držav in (ne)enakosti v preživljanju časa ljudi med epidemijo Covid 19, ter hkrati sporočiti pomen moči povezanosti med ljudmi v časih osamljenosti. Zbrali so 39 fotografij iz različnih držav sveta.

24. aprila so na Novem trgu v Ljubljani med 14. in 18. uro postavili tudi razstavo zbranih fotografij. Na dan dogodka so si lahko mimoidoči ogledali fotografije in pripisali sporočilo, vezano na izpostavljeno tematiko. Če ste dogodek zamudili, si lahko na tej povezavi ogledate nekaj fotografij dogodka. Dobrodošli so tudi komentarji. 

Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

50224

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino