Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Mar. 2019

Želiš boljšo EU? Pridi v Maribor!

MSS - Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z European Youth Forum, Mestna občina Maribor in Mestni Mladinski Svet Maribor organizira "Roadshow" – enodnevno promocijo volitev v Evropski parlament, ki bo v sredo, 27. marca 2019, na Trgu Leona Štuklja v Mariboru.

Kaj želiš sporočiti Evropi in politikom? Želiš narediti spremembe v EU?

Pridruži se jim v sredo in imel_a boš priložnost sporočiti svoje ideje Evropi in vodilnim politikom! Poleg tega boš lahko sodeloval_a pri zanimivih aktivnostih!

V Maribor namreč prihaja Evropski mladinski forum s posebnim promocijskim vozilom, s katerim zbirajo mnenja mladih po Evropi ter si prizadevajo povečati glas mladih na prihajajočih evropskih volitvah.

V Mariboru boste lahko sodelovali pri naslednjih aktivnostih kampanje #ChangeIsComing "Roadshow":

  • ob 11. uri boš lahko razpravljali_a o aktualnih tematikah s politiki z mladimi kandidati_kami za poslance_ke EP ter predstavniki Evropskega mladinskega foruma, Mladinskega sveta Slovenije in Mestne občine Maribor,
  • od 8.30 do 18.00 bo potekalo spoznavanje in preizkus aplikacije za primerjavo programov evropskih političnih strank,
  • od 8.30 do 18.00 boš lahko posnel_a 20-sekundno sporočilo za kandidate na Evropskih volitvah,
  • od 8.30 do 18.00 se bodo s prostovoljci pogovarjali o tem, zakaj je vsak glas pomemben in kako lahko mladi oddajo svoj glas.

Prostovoljci_ke, ki bi se jim želeli pridružiti pri izvajanju kampanje, vabljeni_e, da se prijavite preko spletnega obrazca https://bit.ly/2FsNjbE. Obljubljajo vam dan poln zabave!

Sledite #ChangeIsComing in povezavi www.youthforum.org/change-is-coming

Vir in foto: MSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65559

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino