Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Apr. 2022

Znani so zmagovalci letošnjega Medvoškega glasbenega natečaja BOB 2022

V medvoškem mladinskem centru Klub Jedro se je v petek, 1 .4. 2022 zaljučil glasbeni natečaj BOB. Natečaj je namenjen mladim slovenskim neuveljavljenim glasbenim skupinam, sestavljen je iz treh dogodkov: dveh predizborov in finala.

Za zmagovalce na predizborih in v finalu glasuje publika z glasovnicami. Letos so nastopile žanrsko raznolike skupine: Posebni gostje, Life on Display, In Heaven, Terminal Disease, Nightcrawler in Šesti Metek.

Z največ glasovi publike je zmagala mlada zasavska skupina Life on Display. Nagrada zmagovalcem je snemanje videospota s profesionalno ekipo.

Vir: Klub Jedro

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46541

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino