Urad RS za mladino

Portal mlad.si je nastal leta 2011 kot osrednje informacijsko in komunikacijsko središče na pobudo organizacij iz mladinskega sektorja. Organizacije in mladi so skupaj z uredništvom, ki ga je vodila Mladinska mreža MaMa, portal vsebinsko vzdrževali in ohranjali.

S potrebami mladih in družbe je portal rastel in se razvijal. Danes je pred vami portal z dnevnimi informaciji in novicami, ki zadevajo mlade, njihove življenjske navade in dogodke, s katerimi se srečujejo na poti od zgodnje mladosti do odraslosti.

Uredniški odbor, ki ga v večini sestavlja ekipa mladih, dnevno skrbi za ažurne informacije in zanimive vsebine iz sveta mladih. 

Glavna in odgovorna urednica: 

mag. Maja Hostnik

maja.hostnik@mlad.si041/ 804-069

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino