Zdravi mladi posamezniki so temelj vsake družbe

Zdravstveno zavarovanje
Zdrava prehrana

Portal Nacionalnega inštituta za javno zdravje

Na portalu NIJZ najdete vse potrebne informacije o javnem zdravju: o zdravi prehrani, zdravem življenjskem slogu, vključno z napovedmi dogodkov in delavnic po Sloveniji na temo zdravja.

Varna spolnost

Portal Zavoda za zdravstveno varstvo Republike Slovenije – zdrava spolnost

Spolnost in vse, kar je povezano z njo, predstavlja zelo pomemben element zdravega, kakovostnega in zadovoljujočega življenja. Zdrava spolnost ni pomembna zgolj s stališča preprečevanja spolno prenosnih bolezni in neželenih nosečnosti, ampak je pomemben element zdravega načina življenja in duševnega zdravja. Kako se zaščititi pred nevarnimi spolnimi boleznimi in kako preprečiti okužbe spolno prenosljivih bolezni? Vse to in še več o zdravi spolnosti na povezavi.

Duševno zdravje
Brošura Kam in kako po pomoč v duševni stiski

Aktualno

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino