Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Apr. 2020

Kritične spletne čajanke Zavoda Bob

V aprilu poteka Mesec aktivizma in upora v okviru katerega potekajo Tedenske spletne čajanke v izvedbi Mladinskega centra Bob in Mladinskega centra Ulca, ki delujeta pod okrijem Zavoda Bob. Namenjene so izmenjavi kritičnih pogledov na svet in okolico, v sklopu katerih bodo gostili predstavnike različnih nevladnih organizacij in gibanj na Slovenskem. 

Posnetek prve čajanke, ki se je odvijala 2. aprila je dostopen na spodnjih povezavah:

Vabljen_a na skodelico čaja ob četrtkih ob 19.00 na Facebook stran Zavoda Bob in diskusijo o aktivizmu, podnebnih spremembah, človekovih pravicah, pa še o čem! 

Vir in foto: Zavod BOB

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25045

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino