Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 24 Feb. 2020

Likovno-literarni natečaj Človek izziva, narava odriva

Center za mlade Domžale vabi k sodelovanju na likovno-literarnem natečaju Človek izziva, narava odriva

Kakšno življenje nas čaka v prihodnosti? Nas bo življenjski slog pripeljal do krize ali bomo še pravi čas poskrbeli za spremembe na bolje? Ob pripravi del razmislite, kako vplivamo na naravo in kako se odziva na naša dejanja. Dela lahko oddate v različnih likovnih tehnikah in literarnih žanrih. Sodelujete lahko v sklopu treh starostnih skupin: predšolski otroci; osnovnošolci; dijaki, študentje in odrasli. Sodelovanje na natečaju je brezplačno.

Potek natečaja

  • Vsak udeleženec lahko sodeluje z največ enim delom v vsaki kategoriji (skupaj največ 2 deli). Prejeta dela bo pregledala strokovna komisija,
  • dela pošljite ali osebno prinesite na naslov: Center za mlade Domžale, Ljubljanska 58, p.p. 99, 1230 Domžale, s pripisom "Za natečaj". Literarna dela lahko oddate tudi po elektronski pošti (pdf oblika) na foto@czm-domzale.si s pripisom "Za natečaj",
  • vsa dela morajo biti nujno opremljena s prijavnico in prilogo k prijavnici!
  • Rok za oddajo del: 17. 4. 2020
  • Odprtje razstave: 14. 5. 2020

Vse informacije o načinu oddaje, opremi likovnih del in ostale informacije najdete tukaj.

Za vsa vprašanja so vam na voljo na www.czm-domzale.si, foto@czm-domzale.si ali na številkah 01/722-66-00 in 040/255-568.

Vir in foto: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36176

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino