Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 18 Jan. 2019

MC Prlekije vabi k projektu »Gremo zeleno«

Mladinskem centru Prlekije  ugotavljajo, da mladi premalo časa preživite v naravi. Zato so se odločili za projekt Gremo zeleno v sklopu Erasmus +, kjer vam bodo ponudili aktivnosti, ki vam bodo predstavljale izziv v naravi kot npr. spust po reki Muri, orientacijski pohod skozi gozd in podobne aktivnosti.

Projekt bo potekal v majhnem naselju Veržej, v neposredni bližini neokrnjene narave, ob reki Muri, tik ob območju, ki je del naravne dediščine UNESCA.

Povezali so se s partnerskimi organizacijami iz Portugalske, Jordanije, Egipta, Hrvaške in Slovenije.

Cilj projekta je dodatno okrepiti sinergije med formalnim in neformalnim izobraževanjem, saj se aktivnosti dopolnjujejo z učnimi načrti naravoslovnih in družboslovnih predmetov v šolskem sistemu, vam mladim pa bodo na tak način omogočili razvoj kompetenc 21. stoletja: izkustveno učenje, raziskovanje in kreativno mišljenje. Namen projekta Gremo zeleno je, da mladi začutite, da ste del narave in ob tem tudi spoznate vašo odgovornost do narave ter kako je potrebno z njo ravnati.

Se želiš pridružiti? Piši jim na mcp@siol.net,

Vabljeni, da se jim pridružite med 27. 4. in 4. 5. 2019!

Vir in foto: MC Prlekije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15484

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino