Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Sep. 2018

Postani ambasador miru

Hostli so miren kraj, kamor pridemo polni doživetij po dolgem potovanju in kjer se udobno namestimo. Hostelling International želi mir hostlov postaviti v ospredje svoje nove kampanje Sleep for peace, ki bo vrhunec dosegla na Dan miru, 21. septembra. Glavni namen kampanje je dvigniti ozaveščenost hostlov in mladih popotnikov pri razumevanju pomena miru in povečati njihovo vlogo pri grajenju svetovnega miru.

Vsi mladi imate možnost soustvarjati kampanjo in postati ambasadorji kampanje. Naloga ambasadorjev kampanje bo priprava dogodkov za katerikoli slovenski HI hostel.

V Napovedniku dogodkov preverite tudi, kaj se bo dogajalo na glavnem slovenskem dogodku v okviru kampanje, zabavi Razglednice miru.

Več

Vir: Popotniško združenje Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88574

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino