Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Jan. 2019

Pridruži se inovativnim programom zaposlovanja!

Si trenutno brezposeln_a in si mlajši_a od 29 let?

Potem izpolnjuješ pogoje za vključitev v inovativna programa zaposlovanja, ki ga izvajata DEOSS (če si iz zahoda Slovenije) in Študentska organizacija Univerze v Mariboru preko programa Aktivium, v primeru, da stanuješ v vzhodni slovenski regiji.

DEOSS bo v sklopu projekta 200 mladim omogočil brezplačno usposabljanje, dodatek na aktivnost, dodatek na prevoz in zaposlitev. Usposobili te bodo za poklice:

  • BOLNIČAR-NEGOVALEC
  • POMOČNIK KUHARJA
  • SOCIALNI OSKRBOVALEC

Več tukaj.

Projekt Aktivium je namenjen povezovanju delodajalcev z mladimi brezposelnimi osebami. Ključno pri projektu bo, da bodo posebno pozornost namenili potrebam delodajalcev in profilu, ki ga iščejo. V projekt bodo na ta način vključili mlade, ki že posedujejo določena predznanja, ki se skladajo s potrebami delodajalcev.

Več tukaj.

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16480

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino