Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Aug. 2021

Septemberske novinarske delavnice

Info center ŠKUC vabi na novinarsko delavnico, kjer se bodo pogovarjali o pomenu medijev, poskusili prepoznati slabe prispevke in napisati kakšnega dobrega.

O katerih družbenih temah se premalo pogovarjamo? Se včasih sprašuješ, zakaj vsi mediji objavljajo iste novice? Rad_a prebiraš intervjuje in kolumne in si tudi sam_a želiš kaj napisati, pa ne veš, kako bi se tega lotil_a? Te zanima novinarstvo?

Spoznavali bodo različne novinarske žanre, preizkusili pa se boste tudi v pisanju svojega teksta. S pomočjo mentorice boste prispevek skozi srečanja razvijali, analizirali in medsebojno komentirali, na koncu pa boste vse prispevke oblikovali v umetniški fanzin, ki ga boste lahko odnesli domov.

Delavnico bo vodila Maja Šučur, pri izdelavi fanzina pa bo pomagala Nevena Aleksovski.

Srečanja bodo tedenska. Udeležba na srečanjih je brezplačna.

Srečanja se začnejo s 6. septembrom ob 18.00 v Galeriji ŠKUC, Stari trg 21.

Prijave sprejemajo na info.center@skuc.org. Dopišite, kakšne teme vas najbolj zanimajo.

Dogodek lahko najdete tukaj.

Vir: ŠKUC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58511

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino