Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Aug. 2021

Septembrski program Centra mladih Koper

Čeprav se topli dnevi počasi spreminjajo v hladne, se program Centra mladih Koper iz dneva v dan bolj polni.

September bo tako mladim nudil številne vsebine, ki se bodo poleg koncertov manifestirale tudi v obliki glasbenih eksperimentov, delavnic, namenjenim krepitvi kompetenc pri iskanju zaposlitev, karaok, Stand up in literarnih večerov ter nenazadnje v obliki poslikave podhoda.

S pričetkom novega šolskega leta se po poletnih počitnicah ponovno odpirajo prostori Centra mladih Koper na Gregorčičevi 4, kjer bo kreativno preživljanje časa ob dnevnih aktivnostih možno vsak delavnik, od 9h do 22h. V letni urnik bo prav tako prešel tudi novi, Četrtni mladinski center Markovec, ki bo obiskovalke in obiskovalce od 31. 8. sprejemal med 12.30 in 20. uro, na naslovu Cesta na Markovec 65a.

 • 2. 9. 2021 bo namenjen improvizaciji. Ob 18.00 se v prostorih CMK-ja začne »Đemka«!
 • V petek, 3. 9., bodo v znamenju začetka šolskega leta na zelenici Hiše kulture v Sv. Antonu zaigrali Zmelkoow, ki bodo za mlade do 30. leta starosti igrali brezplačno. Ostali bodo odšteli 5 eur. Prav tako bo omogočeno tudi brezplačno testiranje za obiskovalce.
 • 7. 9. bo ob 17.00 potekala delavnica projekta Pogon, kjer se bo iskalo rešitve pri težavah z zaposlovanjem mladih.
 • Kot vsako leto bo tudi letos potekala poslikava podhoda. Od 10. 9. do 15. 9. se bo s pričetkom ob 8. uri slikalo podhod pri mandraču v Semedeli.
 • V petek, 10. 9. Bo ob 19h pričel prvi večer bitke bandov, ki se bodo v okviru CMK natečaja za mlade bande potegovali za bogate nagrade v obliki zvočnih izdelkov. Lepo vabljeni na »CMK Studio Live Vol.2«.
  Dvorano CMK-ja bo ob 20h obiskal Rok Škrlep, ki bo na prvem septembrskem stendapu predstavil »Svetovne fore«.
 • 16. 9. bo v dvorani Sv. Frančiška v Kopru potekala tradicionalna modna revija »Stylo«. Kolekcije štartajo ob 20. uri.
 • 17. 9. bo ob 20h potekal drugi večer bitke bandov, »CMK Studio Live Vol.2«.
 • Druga »Đemka« v septembru bo svojo luč ugledala 21. 9. ob 18h. Vabljeni v dvorano Centra mladih Koper.
 • 23. 9.: KARAOKE! Mladi bodo lahko končno zapeli svoje najljubše komade pred publiko. Dogodek, ki nikoli ne razočara, bo začel ob 20h.
 • 24. 9. je rezerviran za tretji »CMK Studio Live Vol.2«. Pričetek ob 20h.
 • Umetniški kolektiv Ignor bo poskrbel za literarno delavnico, ki se bo odvijala 29. 9. 2021 ob 18. uri. Drugi dan bo taisti kolektiv pripravil še literarni večer, kjer se bodo predstavili produkti delavnic v obliki poezije, proze in ... pustimo se presenetiti.

Vabljeni!

Vir: CM Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91836

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino