Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Feb. 2019

Si želiš izboljšati vodstvene sposobnosti?

Češka organizacija INEX-SDA, s katero Zavod Voluntariat že dolgo sodeluje, prireja trening Agents of Change, ki se bo odvijal med 15. in 25. aprilom 2019 na Češkem.

Trening je namenjen vsem, ki vas zanima izboljšanje vodstvenih sposobnosti skozi samorefleksijo. Prav pride vsem, ki bi se odločili voditi kak tabor (na primer SCI mednarodni prostovoljski tabor), ali bi preprosto želeli postati taborovodje.

Skozi preverjanje, kaj vam osebno pomeni biti vodja, izboljšanje komunikacijskih spretnosti in metod treninga ter preverjanje teorije, ki jo boste lahko kasneje delili s svojimi kolegi in uporabljali pri delu z mladimi in prostovoljci tudi v praksi, bo trening poskrbel, da se celovito naslovi vloga in pomen vodje ter poda učinkovita orodja za uspešno vodenje skupin. 

Če vas zanima udeležba na treningu, si več o njem preberite v opisu treninga. Rok za prijavo je do srede, 20. februarja 2019.

Za morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na Saro: programi@zavod-voluntariat.si.

Več. 

Vir in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18543

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino