Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Jan. 2019

Skavti prejeli zlato priznanje Nefiks

Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) je 15. januarja 2019 prejelo zlato priznanje Zavoda Nefiks za vestno beleženje neformalno pridobljenega znanja v sistemu e-Nefiks med letoma 2017 in 2018.

V ZSKSS želijo mlade spodbuditi k prepoznavanju, vrednotenju in vpisovanju svojih kompetenc, zato so kot organizacija registrirani za vpisovanje v E-Nefiks že od leta 2013. Zavod Nefiks mladim in mladinskim organizacijam pomaga pri beleženju, predstavljanju in promoviranju neformalno pridobljenega znanja in kompetenc.

In kaj je Nefiks? Več si preberi tu.

Vir in foto: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov

1 Komentarji

Zavod Nefiks
Bravo, skavtinje in skavti! Čestitke ;)

Komentirajte

43347

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino