Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Jan. 2019

Socialna akademija v 2018

Novo leto prinaša nove izzive, nove začetke, ob tem pa tudi idealno priložnost, da se ozremo nazaj. To so storili tudi na  Socialni akademiji.

 

Pri pregledu dogodkov in dosežkov v letu 2018 so prišli do izjemnih številk, ki so jih povzeli v letnem poročilu in dveh blogih. Ali veš, da so udeleženci Inkubatorja 4.0 preživeli kar 36.000 pedagoških ur na usposabljanjih? Številke, na katere so najbolj ponosni, so prikazali v infografiki. Če te zanima katere številke so zaznamovale leto 2018, klikni tukaj.

 

V drugem blogu najdeš dvanajst dosežkov v letu 2018, na katere so najbolj ponosni. Na Socialni akademiji so v letu 2018 tako:

  • 90 mladim pomagali do zaposlitve,
  • 45 srednjim šolam s Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji podelili naziv Šola ambasadorka Evropskega parlamenta
  • ter se preselili v nove in večje prostore

To so trije najvidnejši dosežki, ostale si lahko pogledaš tukaj.

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34054

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino