Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 May 2019

Sodeluj na natečaju za najboljšo kratko zgodbo!

Program Ars Radia Slovenija razpisuje 28. tradicionalni natečaj za najboljšo kratko zgodbo. Natečaj je odprt med 26. 4. in 3. 6.

Dela, poslana na natečaj, pred objavo izbranih kratkih zgodb na Radiu Slovenija, ne smejo biti objavljena.

Dolžina ne sme presegati 6300 znakov s presledki vred, v nasprotnem primeru komisija dela ne bo mogla upoštevati.

Izbor bo opravila tričlanska strokovna komisija, ki bo podelila tri nagrade v vrednosti 1000, 750 in 500 evrov. Komisija bo predvidoma nekaj dodatnih besedil predlagala naročniku v odkup. Nagrajene in odkupljene kratke zgodbe bodo predvajali v oddaji Literarni nokturno na Tretjem in Prvem programu Radia Slovenija.

Natečaj je anonimen. Avtorji naj prijavljena dela pošljejo do 3. junija v štirih nepodpisanih izvodih, označenih s šifro in s pripisom Natečaj za najboljšo kratko zgodbo, in sicer na naslov: Uredništvo za kulturo, 3. program – program Ars, Radio Slovenija, Tavčarjeva 17, 1550 Ljubljana. Glede na izkušnje prejšnjih let avtorje opozarjajo, naj ne pošiljajo svojih podatkov v priloženih kuvertah.

Besedilo natečaja si preberite tukaj.

Vabljeni k sodelovanju!

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

84620

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino