Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Aug. 2020

SOLIDARNO NAPREJ - poziv za prostovoljce MKC Maribor

Mladinski kulturni center Maribor išče prostovoljce, ki bi sodelovali pri projektu Evropske solidarnostne enote in se priključili obstoječi ekipi mladih, ki že drugo leto deluje na področju promocije duševnega zdravja v okviru programa Stresi stres. Solidarnost in medsebojna pomoč sta dandanes, ko se soočamo z raznimi krizami, še kako pomembni.

S projektom bodo delovali v korist lokalne skupnosti, podpirali ranljive skupine in naslovili izzive, ki se pojavljajo v lokalnem okolju. 

Pogoj za sodelovanje pri projektu je starost 18-30 let in veselje do dela.

Na MKC Maribor prostovoljcem nudijo: 

  • mentorstvo in možnost konzultacij,
  • pridobivanje novih poznanstev, druženja,
  • usposabljanja,
  • povračilo potnih stroškov in stroškov za malico,
  • potrdilo o opravljenem prostovoljnem delu,
  • možnost honorarja za izvedbo delavnic na področju krepitve duševnega zdravja,
  • pridobivanje koristnih izkušenj, znanj in kompetenc ter s tem izboljšanje zaposlitvenih možnosti prostovoljcev ...

Če te zanima področje promocije zdravja, predvsem krepitev duševnega zdravja, ali bi rad_a soustvarjal_a vsebine namenjene mladim, se preizkusil_a v projektnem managementu in organizaciji dogodkov, se naučil_a več o duševnem zdravju in krepitvi zdravja na splošno, si kreativen_a in bi rad_a svoj prosti čas preživel_a nekoliko drugače in rad_a pomagaš drugim, potem si pravi_a, da se jim pridrižiš!

V kolikor te je njihov poziv prepričal, te vabijo, da jih kontaktiraj na mladina@mkc.si ali urska.no@gmail.com. Za dodatna vprašanja so z veseljem na razpolago!

Vir in foto: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26628

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino