Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Nov. 2018

(So)uporaba materialov

Kolektivno telo omogoča brezplačno (so)uporabo materialov mladim in skupinam mladih, ki v obdobju od novembra 2018 do aprila 2018 pripravljajo različne dogodke in bi za izvedbo potrebovali lesene plošče. 

Kako poteka (so)uporaba materialov?

Gre za večkratno uporabo istega materiala (lesenih plošč), ki ga mladi in skupine uporabljate v različne namene. Ti organiziraš projekt, dogodek, festival, za katerega potrebuješ določeno infrastrukturo, Kolektivno telo pa ti ponuja brezplačno izposojo materiala. Ko je tvoj projekt zaključen, material preprosto vrneš in isti les bo čakal na nov dogodek, kjer bo ponovno uporabljen. Vsak mlad uporabnik naj bi lesene plošče uporabljal z zavedanjem, da bo pred njim in za njim material uporabljal še nekdo drug.

Te zanima sodelovanje in načrtuješ dogodek, na katerem bi ti prišle prav lesene plošče? Kontaktiraj info@kolektivnotelo.eu, rok za prijavo je le še do 15. novembra 2018.

Več

Vir: Kolektivno telo

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87315

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino