Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Mar. 2022

Sovražim vaše dretje a.k.a punk še zdaleč ni mrtev!

15. 3. 2022 se je v Dijaškem domu Ivana Cankarja še greznica tresla. Nemarni zvoki kitar, zmešani z osovraženim dretjem, so privabili številne obiskovalce s celotne scene. Kriki punksov so po napol praznih hodnikih odmevali pozno v noč. Za uvod so nas šokirali šokantno blazno super Absurdi, ki so si prvič v živo upali razgaliti svoje srce pred širšo publiko. Sledil jim je eden in edini, blazni in glasni Smedja s svojimi Smetkami, ki nas je počastil s svojim prvim nastopom v živo po vsaj nekaj vekih. Oder so nato prevzeli Lukne u zakonu, zlobni punksi iz Zlovenije. Živalsko bobnanje je tudi najbolj pobritim obiskovalcem vzdignilo lase in jih pognalo iz vseh možnih lukenj naravnost v topel objem gnusnega Gründa. Izkušeni gospodje so znova brezkompromisno razturili množico in ovekovečili svoje mesto v narodno-zabavni glasbi. Za zadnji spektakel je poskrbel postojnski trio CarlxJohnson, ki je odpihnil še zadnje kape z glav občinstva. Mitraljez komadov so tokrat napolnili še z dodatno poslastico za konec. Dogodek je z zaključnim govorom izpopolnil Drago Pintarič.

Organizatorje je presenetilo število obiskovalcev, odličnih mosh pitov in čistega talenta na odru. Posebna zahvala gre Dijaškemu domu Ivana Cankarja, ekipi KUD-a Pozitiv, vsem nastopajočim, vsem obiskovalcem in vsakemu, ki je pod odrom povzdignil glas in dušo z zahtevo: »ŠPILAJ!!«

Vir: KUD Poziv

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

30009

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino