Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Aug. 2019

Spletni časopis Globetrotter praznuje 10. obletnico

Spletni medij »Svetovni popotnik« ali »Globetrotter« je od decembra 2008 vpisan v razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo (MK) in tako je v januarju 2009 izšla prva številka spletnega časopisa. Svetovni popotnik mesečno informira o novih hostlih, popustih HI in popotniških nasvetih ter ponuja zanimive potopise, ustvarjajo pa ga izključno prostovoljke in prostovoljci Popotniškega združenja Slovenije (PZS), ki svoje izkušnje in doživetja delijo z drugimi. Spletni časopis je poslan na več kot 11 tisoč e-naslovov po vsem svetu.

Letos je PZS prijavil projekt Spletni časopis Globetrotter na natečaj za Naj prostovoljski projekt, ki ga organizira Mladinski svet Slovenije (MSS). Prostovoljke Tjaša, Petra, Nika in Nastja z Anjo Žepič, urednico spletnega časopisa Globetrotter in vodjo prostovoljskega dela pri PZS, so sodelovale v kategoriji naj projekt in prejele priznanje. Priznanje pomeni potrditev, da ekipa Prostovoljec opravlja dobro in kakovostno delo, hkrati pa je nagrada za ves dosedanji trud.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34199

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino