Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 May 2019

Spoznavanje podjetništva - projekt BLUES

Projekt BLUES želi omogočiti mladim, da se spoznajo z osnovami podjetništva. Projekt je financiran s strani programa Erasmus+ in omogoča pridobitev certifikata projektnega partnerstva in 1 ECTS točko

V projektu je nastalo pilotno izobraževanje o socialnem podjetništvu, ki je sestavljeno iz izobraževanj v živo in na spletuSpletni del je dosotopen na platformi Miriadax.

Program je dostopen do konca maja 2019, v začetku junija 2019 pa se bo na temo podjetništva odvijala 14 dnevna delavnica, kjer boste lahko preverili tudi svojo socialno podjetniško idejo. Izobraževanje je brezplačno in je odlična priložnost, da se spoznate s svetom podjetništva. Nanjo se lahko prijavite tukaj.

Več informacij o projektu si preberite tu.

Za vse podrobnejše informacije v zvezi s projektom se obrnite na: dolores.kores@fdv.uni-lj.si

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48246

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino