Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Nov. 2018

Spoznavni večer mladih prostovoljcev

Prejšnjo soboto, 11. novembra, je medvoški mladinski center Klub jedro organiziral Spoznavni večer EVS prostovoljcev iz različnih evropskih držav. Odzvalo se je 5 sorodnih organizacij, ki so predstavile svoje projekte prostovoljstva: Familija iz Škofje loke, Mladinski center Litija, Društvo za kulturo inkluzije iz Ljubljane, Mladinski center Kotlovnica iz Kamnika in Javni zavod Sotočje Medvode, ki trenutno gosti 2 prostovoljca iz Španije in Francije. Dogodka se je udeležilo tudi 19 prostovoljcev iz 10 različnih držav, ki so predstavili svoje izkušnje prostovoljstva in kulturo držav, iz katerih prihajajo. 

Tudi ti v rubriki Prostovoljstvo preveri svoje možnosti za pridobivanje dragocenih izkušenj skozi prostovoljno delo doma in v tujini!

Vir: Javni zavod Sotočje Medvode

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83737

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino