Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Apr. 2022

Srečanja oratorijskih animatorjev spet v živo

Pomladanska srečanja animatorjev Oratorija so dogodki, ki vsako leto povežejo in navdušijo mlade prostovoljce ter zaženejo njihove intenzivne priprave na krajevne oratorije. Po dveh koronskih letih je bilo letos možno ponovno izvesti vseh šest srečanj v živo.

Srečanj, ki so potekala v februarju in marcu v Vipavi, Mariboru, Ljubljani, Veržeju, Celju in Novem mestu, se je skupno udeležilo okrog 700 mladih. Spoznali so se z oratorijskim priročnikom, ki ga zagnana ekipa ustvarja že od prejšnje pomladi, in letošnjim osrednjim likom, Ignacijem Lojolskim. Naučili so se himno in koreografijo nanjo. Za svoje prostovoljno delo uporabno znanje so pridobivali na delavnicah. Odkrivali so smisel in poklicanost za animatorstvo. Družili so se, se spoznavali in se igrali. Vse zato, da bodo letošnji poletni oratoriji kar najboljši!

Vir: Oratorij Slovenija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32430

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino