Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 May 2021

Srečanje nadarjenih in njihovih učiteljev

Ker se zavedajo pomembnosti vsestranskega razvoja talentov, ki so nosilni stebri naše prihodnosti, človeškega razvoja in napredka na številnih področjih, vas skupaj s Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem, zavod UMMI vabi na srečanje nadarjenih in njihovih učiteljev. Srečanje so naslovili Spodbujanje nadarjenih v ustvarjalnost in inovativnost. 
Srečanje je namenjeno učencem 9. razreda osnovne šole, vsem dijakom ter njihovim mentorjem in pedagoškim delavcem, ki delajo z nadarjenimi. Potekalo bo od 20. do 22. oktobra 2021 v Adriji Ankaran na Ankaranskem polotoku.
A pozor! Prijave zbirajo le še do ponedeljka, 31. maja 2021, tukaj: Prijava na srečanje Spodbujanje nadarjenih v ustvarjalnost in inovativnost v Ankaranu (office.com)
 
Prijavite se lahko sami, lahko pa je prijavitelj šola, skrbniki ali starši. Več informacij najdete na spletni strani www.UMMI.net
Vir: Zavod UMMI
Foto: Arhiv UMMI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89294

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino