Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Dec. 2021

Standardi mladinskega uličnega dela

Mreža Mlada ulica objavlja Standarde mladinskega uličnega dela. Standardi mladinskega uličnega dela so namenjeni vsem izvajalkam in izvajalcem ter organizacijam (mladinskega) uličnega dela; tistim, ki se na to pot šele podajajo ter vsem ostalim deleženicam in dležnikom, ki so pomembnen akter pri doseganju kakovosti in učinkov uličnega dela.
Na podlagi vseh spoznanj in komentarjev je nastala trenutna verzija standardov uličnega dela, ki pa ni dokument, ki bi bil zaključen. Dokument je vedno odprt za spremembe, dopolnitve in nova dognanja. Upamo, da bodo standardi postali temeljni strokovni dokument mrežnih organizacij (in drugih organizacij, ki izvajajo ulično delo). Standardi so namreč osnovni okvir za delo določene ustanove oziroma organizacije na določenem področju. Dajejo nam osnovno strukturo in okvir dela.
Datoteko Standardov uličnega dela najdete na tej povezavi.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88937

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino