Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 May 2019

Stičišče mladih in delodajalcev v lokalnem okolju

20. in 21. maja bodo v Mengšu gostili 2. mednarodni sestanek, na katerem bo govora o pripravi petdnevnega mednarodnega dogodka v Mengšu, ki se ga bo udeležilo 17 mladih med 19. in 30. letom iz Bolgarije, Portugalske, Italije in Slovenije ter štirje mladinski delavci.

Določene delavnice in dogodki bodo odprti za vse zainteresirane, mlade, odločevalce in organizacije, ki delujejo na področju zaposlovanja. Javna predstavitev projekta bo 21. maja ob 15:30 v Mladinskem centru Mengeš, predstavila ga bo Caroline Dickinson, predstavnica Cesie iz Italije.

Cilj projekta je ustvariti uporabniku prijazen in učinkovit portal za iskanje zaposlitve v lokalnem okolju, ki bo nudil tudi spletno karierno usposabljanje, zbližanje lokalnih delodajalcev in mladih iskalcev zaposlitve ter brezplačno podporo mladim podjetnikom in ostalim pri iskanju ustreznih delavcev.

Društvo AIA – Mladinski center Mengeš sodeluje v projektu RAY: Rural Active Youth Job Portal, ki ga skupaj s partnerji iz Bolgarije (Vyara Foundation), Italije (CESIE) in Portugalske (Agrupamento de Escolas de Silves) sofinancira Erasmus+. Izvajal se bo v obdobju 2018-2020.

Za več informacij kliknite sem.

Vir in foto: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65053

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino