Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Dec. 2021

STOJNICA O EVROPSKEM PARLAMENTU V PRLEKIJI

V Mladinskem centru Prlekije so v sredo, 15. decembra, odprli  razstavo in stojnico o EVROPSKEM PARLAMENTU. Ob tej  priložnosti je o EU spregovoril dosedanji profesionalni mladinski delavec Franc Novak, katerega stric, zgodovinar Drago Novak, je bil prvi ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Celoten projekt rEUral Europe je predstavil vodja projekta Miha Selič. Na stojnici je bil na razpolago tudi promocijski material. Več zanimivosti o samem delovanju Evropskega parlamenta in o projektu, ki ga nacionalno vodi Mreža MaMa, lahko preberete na spletni povezavi.
V ponedeljek, 20. decembra, s pričetkom ob 10. uri bo organizirano srečanje in pogovor z EU poslanci iz Republike Slovenije preko zoom povezave. Organizator dogodka je Mladinski center Prlekije, sodelujejo pa lahko mladi in vsi ostali zainteresirani. Svojo prijavo pošlite na naslov: mcp@siol.net ali miha.selic45@gmail.com , da vam bodo organizatorji lahko poslali povratno povezavo. Udeležbo na srečanju so že potrdili vsi dijaki 2. letnika  Gimnazije Franca Miklošiča s profesorjem Alešom Kustercom in gospo Liljano Fajdiga na čelu, kot tudi posamezniki iz širšega območja Štajerske in Prekmurja.
Vir: MC Prlekije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58398

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino