Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Apr. 2019

Študenti in študentke novinarstva pozor!

Študenti in študentke novinarstva se lahko do 15. julija 2019 prijavijo na program usposabljanja Youth4Regions in pridobijo neposredne izkušnje z novinarskim poročanjem o EU.

Komisija bo med kandidati, ki bodo poslali svoja dela ali fotografije o projektih EU, izbrala 33 nagrajencev in jim omogočila potovanje v Bruselj, kjer bodo oktobra lahko poročali o dogajanju med evropskim tednom mest in regij 2019. Gre za glavni dogodek EU o kohezijski politiki, ki se ga udeležijo številne pomembne državne, lokalne in politične osebnosti ter novinarji iz cele Evrope. Nagrajenci se bodo lahko udeležili tudi usposabljanja z novinarji in obiskali institucije EU. Njihovi prispevki pa bodo objavljeni v Panorami, publikaciji Generalnega direktorata za regionalno in mestno politiko.

Prijavnica in celoten opis je dostopen tukaj.

Vir: Uredništvo mlad.si
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

39440

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino