Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Dec. 2021

Tečaj etične komunikacije

Zavod Voluntariat vabi, da se udeležite tečaja etične komunikacije, kjer se lahko naučite več o pravičnosti, medsebojni povezanosti globalnimi in lokalni, o kakovosti učenja v drugih evropskih državah, pedagoških pristopih in še o mnogo drugih tematikah. Trenutno imajo prenovljeno spletno stran, ki se lažje uporablja. Če opravite tečaj, lahko pridobite tudi certifikat o etični komunikaciji. 
Projekt »Za odprto, pravično in trajnostno Evropo v svetu – Projekt predsedovanja EU 2020–2022« sofinancirajo Evropska unija, Ministrstvo za javno upravo in Ministrstvo za zunanje zadeve, izvaja pa Platforma SLOGA . Stališča in mnenja v nobenem primeru ne odražajo stališča ali mnenj financerjev.
Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

61312

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino