Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 May 2021

Teden Evrope v Celjskem mladinskem centru

EUROPE DIRET Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, bo tudi letos del dogodkov v okviru tedna Evrope, izpeljal virtualno, del pa v živo.

Prvi spletni dogodek, bo tako potekal v nedeljo, 9. maja, ko bomo s kratkimi poučnimi in zabavnimi videi, med 9:00 in 18:00, na vsako polno uro, na Facebook strani Infopentlja, slavili Dan Evrope. Vse videe pa si boste lahko naknadno ogledali na Youtube kanalih Infopentlje in Celjskega mladinskega centra.

Tudi drugi dogodek, tržnica »Od vil do vilic«, bo dostopen na spletu. Namen dogodka je promocija kmetijstva ter regijskih izdelkov in pridelkov. K sodelovanju so povabili štiri kmetovalce v Savinjski regiji ter hkrati tudi Kmetijsko gozdarski zavod Celje in Združenje ekoloških pridelovalcev in predelovalcev Deteljica, da predstavijo svoje delovanje.  Spletne epizode bodo na sporedu vsak dan ob 11:00. uri, med 10. in 14. majem, na Facebook in YouTube kanalih Infopentlje in Celjskega mladinskega centra.

Teden Evrope bodo zaključili z degustacijskim večerom »Vina in siri«. Organizatorji si želijo, da bodo lahko dogodek izvedli v živo, v petek, 14. maja, ob 19:00. uri. Za vse, ki si želite preizkusiti izbrana evropska vina in sire, vas vabijo, da se na dogodek predhodno prijavite na elektronski naslov info@mc-celje.si.  Za več informacij o dogodku pa obiščite Facebook ali spletno stran Celjskega mladinskega centra

Celjski mladinski center in EUROPE DIRECT Savinjska vas tako vabita, da se pridružite kateremu izmed dogodkov v sklopu tedna Evrope!

Vir: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90059

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino